hur man bygger en egen centraldammsugare

Steg 1a – Om du använder en ventil för din centraldammsugare

Steg 1b – Om hjälp av en spruta för din centraldammsugare

Steg 2 – Installera Kyl Compressor

Steg 3 – Starta kompressorn

Steg 4 – Fäst Tube och Ball

Steg 5 – Justera Tube för din centraldammsugare

Steg 6 – Seal din centraldammsugare

Även bygga din egen centraldammsugare är tröttsamt och fysiskt arbete, kan du vanligtvis slutföra projektet i mindre än en dag. Varnas dock att en del av utrustningen, även om billig eller till och med gratis, kan kräva lite tid att hitta. Du kan förmodligen skaffa kylskåpet kompressorenhet från din lokala kylskåp säljare, som sannolikt har reservdelar. Vid utvinning, transport och hantering av kompressorn, se till att swilling oljan förblir i behållaren av två skäl: Oljan är farligt, och det är också nödvändigt för din verksamhet.

Du kan extrahera reglerventilen upptagande förväg från nästan alla gamla motorn, och du kanske få sprutan glas från apoteket. Slutligen kan du köpa manometern (en låg kostnadspost) i en vanlig bil butik.

Bygga en låda av plywood. Denna kommer att innehålla alla de farliga delar. Installera ventilen utanför genom att mata järntråd i lådan. Bolt mikro till basen och ansluta eller löda strömkablarna till mikro. Detta gör du genom att installera bulten och våren och ansluta den till järntråd som kommer från ventilen. Placera två träbitar nära switch knappen och löda hela.

Om du använder en spruta, se till att sprutan är ordentligt fastsatt i en vertikal position. För framgång i förfarandet sprutan måste vara väl säkrade och endast bör knuffa när omkopplaren läser “On”.

Noggrant installera kyl kompressor på en träplatta. Använd gummislangen som du hittade vid demontering det. Se till att slangen på kyl kompressor inte överstiger 8 cm.

Starta kompressorn, men hålla sig borta från vägen eftersom en del olja kan spruta ut.

Bifoga en 20-cm röret på “ut” rör. Guide röret vertikalt runt en trä pinne, borra små hål i ping-pong boll boll, och placera den på slutet av detta trä pinne. Hålen gör det möjligt för luften att fly, medan bollen själv fungerar som olje rekuperatorn.

Fäst vaccum röret till “i” rör av kompressorn. Lägga till en T-bult till kompressorröret och mata en del av röret in i inloppet av regleringsventilen. Den andra går till påsen.

Täta alla länkar med silikon och buntband. Lämna din centraldammsugare för att torka.