hur man bygger egna roterande verktygs bitar

polering Wheel

Steg 1 – Cut Satin cirklar

Steg 2 – Knyt Ark på det roterande verktyget

Steg 3 – Testa Simple New polerskiva

Dubbel Dremel Buffert

Steg 2 – Skär av Nail Head

Steg 3 – jämna ut Nail

Steg 4 – Montera två Buffing Wheels

Steg 5 – Sätt ditt nya Double buffert i det roterande verktyget

Roterande verktyg är ett av de mest praktiska verktyg som du kan använda för skulptera och carving sammanhang som innefattar trä och metall med roterande Dremel verktyget är en av de mest populära verktyg som används i världen idag. Med de flesta roterande verktyg är kompatibla med en massa roterande verktygs bitar på marknaden redan, ibland vill ändra ett befintligt verktyg bit eller göra en ny från scratch. Med tanke på att det kanske inte är möjligt att modifiera eller göra alla verktyg bit ni föreställa er att bygga en del av dem själv kan vara billigare än att köpa en ny och kan visa sig vara en rolig aktivitet också. Nedan finns ett par roterande verktyg bitar du kan bygga själv med steg-för-steg-instruktioner och de verktyg och material som du kan behöva.

Använda sax klippa flera 2 cirklar diameter “ur satin bomullslakan

Börja med att ansluta slip bit på det roterande verktyget. Slip biten är en som är typ av grov och ser ut som en liten trumma. Vik flera satin cirklar över slip bit och knyta dem runt den med metalltråd. Se till att du knyter dem verklig tight.

Slå på det roterande verktyget och testa din self-made polerfästverktyg på variabla hastigheter för att se om den är knuten tillräckligt bra. Du har nu en helt ny polerskiva som kommer att vara lika effektiv för polering som gör det med ett företag tillverkade en.

Steg 1 – Förbered dig

Sätt på dig skyddsglasögon och håll den gängade änden av en av trä naglar med tång. De kommer att bli riktigt varmt när du går vidare till nästa steg i processen.

Använd skärande smärgelskiva att hugga huvudet av trä spik mycket noggrant.

Efter spik-huvudet har skurits av, använd metall-fil för att jämna ut ojämna kanter som kan ha bildats runt spetsen av veden spik.

Fäst de två poleringshjul till trä spik genom att vrida dem på den gängade änden av spiken. Detta gängad ände är den del som kommer att gå in i den roterande Dremel verktyget när du är klar.

Bara skruva i träskruven med dubbla buffert hjulen i det roterande verktyget. Du har en helt ny dubbel buffert som du gjort själv!

Du har gjort dig en ny roterande verktyg bit.