hur man bygger duva hål hyllor

Steg 1 – Mått

Steg 2 – Material och kostnadshänsyn

Steg 3 – Köp Material

Steg 4 – Montering i rutan Former och målning

Steg 5 – Använd ved Putty

Steg 6 – Ställ in som en enhet

Duva hål hyllor är idealiska för att lägga lagringsutrymme. Sådana hyllor består av flera rader och kolumner som utgör ett antal “lådor” för att lagra in vid varje korsning. Dessa avdelningar gör identifiering av objekt som lagras i dem mycket lättare. De kan användas i en rad olika omständigheter såsom butiker, postrum, skrivbord, skor lagring och kök bland annat. Det är en bra idé att lära sig hur man bygger duva hål hyllor, eftersom de kan användas för flera särskilda ändamål och du kan enkelt göra dem anpassade efter dina behov och önskemål.

Besluta om storleken på din hylla. Detta beror främst på vilken typ av produkter du tänker lagra inuti pigeon hålen. Rum och utrymme du har tillgängligt och var du ska placera enheten kommer också att spela en viktig roll i detta beslut.

Göra upp dig på vilken typ av material du använder för att göra din duva hål hyllor. Det vanligaste materialet är uppenbarligen trä, även om det finns andra alternativ såsom stål eller metall. I detta fall kommer vi att fokusera på att använda trä dock, och du bör givetvis välja vilken typ av trä såsom tall, ek, fiberboard etc., beroende på din budget.

Köp virket enligt mätningarna du beslutats, och även andra verktyg och material som du kommer att kräva. Bestäm om du kommer att be någon att skära skogen för dig efter dina mått, eller om du har möjlighet att klippa ut dem själv. I ett sådant fall se till att man är uppmärksam för vissa säkerhetsåtgärder såsom skyddsglasögon och handskar.

Nu när du har alla trä plankor klippa ut, fixa upp dem i rutan former för att ställa in pigeon hål hylla. Men innan du gör detta, om du vill måla upp din enhet i en viss färg detta är en idealisk tid. Så, om du väljer att måla upp helt enkelt använda färg och en pensel för att måla plankor av trä innan du ansluter dem i rutan former, eftersom det skulle vara mycket lättare att måla upp alla kanter och det skulle garantera ett bättre resultat.

När du är klar ditt målningsarbete kan du sedan flytta till fastställande av de övre och nedre delarna av varje fack till motsvarande sidor för att ge den lådform. Detta görs bäst med hjälp av skruvar snarare än spikar. Se till att göra det i exakta räta vinklar.

Det är bäst att använda sig av vissa trä kitt till hålen där skruvarna är inställda så att de har jämnare resultat. Om du hade valt att måla träet kan du också vill ge en sista beläggning av färg för att dölja skruvarna.

Montera alla delar i en enhet. Börja med att fästa botten duva hål delar till en metallstöd planka fäst på träbotten. Flytta sedan till fastställande av de bästa facken, och slutligen i mitten sådana.

Genom att följa dessa relativt enkla steg kan du göra din egen duva hål hylla enligt din smak och preferenser. Det bör vara mycket billigare och säkert mer anpassningsbar.