hur man bygger ditt eget glas verkställande skrivbord

Steg 1 – Rengör glas

Steg 2 – Konfigurera Base

Steg 3 – Tillämpa Stötfångare

Steg 4 – Placera Glass

Ett glas verkställande skrivbord kan vara mycket dyr när du köper och inte bara är det dyrt men ibland måste nöja sig med en design och stil du inte verkligen gillar men ändå måste köpa det enkelt eftersom du behöver en glasdisk för användning i ditt kontor eller hemmakontoret. Du kan enkelt göra du äger glas verkställande skrivbord med hjälp av din egen design. Du kan använda din egen personliga stil med det och du verkligen kan njuta av att använda det eftersom du gjorde det själv. Sedan bygga ditt eget skrivbord är inte rocket science, har du fortfarande att leta efter de olika delarna till skrivbordet och eftersom det kommer att vara din egen unika design, kommer det att vara en av ett slag. Ställ upp för din nya skrivbord kommer att bli en bris bara så länge du har all nödvändig del för dig nya glas verkställande skrivbord. Det är viktigt att ha en design i åtanke, storlek, bas och så fort du har dessa material, kan du enkelt få ditt eget glas verkställande skrivbord på några minuter.

Rengör härdat glas med hjälp av glasrengöringsmedel. Ägna särskild uppmärksamhet åt undersidan så att du inte kommer att behöva gå på knäna och rengör det senare när du har konfigurerat ditt glas verkställande skrivbord. Se till att ditt glas ligger på ett par handdukar för att hålla det stabilt och hålla den från att falla och bryta. Ha någon där med dig när du ställer in ditt skrivbord. Detta härdat glas blir bordsskivan på skrivbordet.

Ställ in tabellen bas där du vill att ditt skrivbord ska placeras. Rengör alla sidor med lämpligt rengöringsmedel beroende på det material du fick som bas för ditt skrivbord. Kontrollera också för skrivbordet bas stabilitet. Om det gungar du kan använda gummi stötfångare på benen som är källan till wobble.

Tillämpa tydliga polyuretan självhäftande stötfångare på alla hörn av skrivbordet bas. Detta kommer att hjälpa till att hålla glaset från att röra sig runt basen eftersom det är halt. Detta kommer också att hjälpa till att hålla det där och undvika att bryta och skada dig själv eller andra personer i processen.

Lyft försiktigt härdat glas och lägg den ovanpå skrivbordet bas. Eftersom detta är din design placera den på det sätt du vill, men alltid med tanke på att försöka hålla det centrum så mycket som möjligt. Vikten av det härdade glaset bordsskivan kommer att hålla det stabilt på skrivbordet basen. Inget behov av skruvar. Polyuretanen hjälper till att hålla det härdade glaset på plats.

Steg 5 – Rengör glaset igen

Rengöra glaset en gång eftersom det kan ha samlat en hel del fingeravtryck medan du sätta upp.