hur man Bullnose kakel innerhörn

Steg 1 – Installera Tile

Steg 2 – Blandning Grout

Steg 3 – Använda Grout

Steg 4 – Ta bort Haze

Steg 5 – Tätning fogmassan

Du kan lägga till egna rundad kant bullnose kakel till ditt golv, väggar eller bänkskivan med tillräckligt med tid och de rätta verktygen. Däremot kan en inre hörn utgör en utmaning vid förläggning denna typ av kakel. Även om det fortfarande är möjligt att uppnå den effekt du letar efter i ett innerhörn, måste du använda speciella tekniker för att få det rätt. Vad som följer bör ge dig all information du behöver för att bullnose ditt kök kakel, oavsett hur du planerar att ställa upp dem.

Installera ditt kök kakel som vanligt. När du når ett hörn, kan du behöva klippa din bricka för att göra det passar riktigt. För att göra detta behöver du en bricka målskytt, en linjal och en penna. Mät din bricka så det passar när man skär den, och markera den med din penna. Därefter sätter kakel i kakel målskytt och använda kniven för att göra mål den. Slutligen använder handtaget för att bryta kakel rent längs linjen du gjorde.

Gör detta för alla inre hörn, så många gånger som behövs.

Många plattor komma i inre hörn specifika modeller för just detta ändamål. Kontrollera om din gör, eftersom det är mycket mindre arbete än att anpassa varje enskild bricka som kommer i kontakt med ditt hörn.

När du har installerat kakel i ditt hörn, måste du injekteringsbruk kakel. Det första du måste göra för att åstadkomma detta framgångsrikt blanda bruket.

Alla injekteringsbruk mix som du kan köpa kommer att rekommendera mängder vatten och fogmassa pulver att blanda ihop. Få ut din hink och blanda de belopp som rekommenderas av din kit i det.

Innan du ansöker injekteringsbruk, sätta på dina gummihandskar.

Få del av bruket klistra på din spackel. När du har gjort detta, använd murslev att tillämpa injekteringsbruk pasta till det gemensamma. Håll murslev i 30 graders vinkel mot väggen när du tillämpar injekteringsbruk. Var noga med att arbeta den hela vägen i springan. Dessutom bör du försöka att sprida det jämnt. Däremot behöver du inte oroa dig för att använda för mycket fogmassa.

När du har hela leden täckt, rensa bort din murslev. Använd den för att gå över skarven igen, denna gång vinkelrätt mot plattorna. Du bör kunna ta bort alla överskjutande fogmassa genom att göra detta.

Vänta 30 minuter och använd en våt svamp på området kring bruket du har sökt. Detta kommer att förhindra extra injekteringsbruk torkar på kakel och skadar dess utseende.

Efter fogmassa har installerats, måste du försegla det. Vänta 3 dagar innan du gör detta. Använd injekteringsbruk sealer på en pensel, och sedan använda pensel för att tillämpa den över torkade fogmassa. När du är klar att installera bruket, bör du se en attraktiv kurva som matchar den form du önskar.