hur man ansluter tryck avloppsrör till icke-tryck pvc-rör

Steg 1 – Montera Tryck Fitting

Steg 2 – Värm Piping för Bib

Det finns ett obegränsat antal sätt för att passa pvc-rör tillsammans, även om de är gjorda för olika ändamål. Det finns också tryck och icke tryckförande ledningar och anslutningar används för många ändamål. Tryckförande ledningar används för överföring av vatten från huvudvattenintagen till sekundära områden i ditt hem.

Först måste du fästa tryck änden till montering på dina pvc-rör. Använd låsbricka att begränsa ändarna och rörmokare bandet för att försegla trådarna. Den trycksatta änden kan dras åt med en rörtång, som sedan kommer att vara låst på plats. Du kan också få en kontakt som taggtråd på båda ändar, i vilket fall bara gälla steg 2 till båda ändar.

Nu kommer du vill gå med i hullingförsedda slutet av montering till PVC-rör för att slutföra tätning. För att göra en tät anslutning, först värma den icke trycksatta röret, och sedan köra hull slutet av din ventil i det. Värmen kommer så småningom att blekna, vilket gör röret krymper runt hulling, vilket hindrar den från att lossna från ökat tryck. När detta är insatt, helt enkelt spänna en slangklämma över det område där de två möts.