hur man ansluter en värmepump till sitt grundkälla

Steg 1 – gräva ett hål

Steg 2 – Fastställa Pipes

Steg 3 – Lägg Kompressorer och kondensorer

Steg 4 – Köra Heat Pump

Med hjälp av en värmepump anses vara miljövänlig, men du måste gå till insatser för att ansluta den till sitt grundkälla. Dessa typer av värmepump är utformade för att användas med en underjordisk anslutning som samlar värme från insidan jorden, och sedan överför den till byggnaden genom användning av frostskyddsmedel. Om du vill använda en värmepump, då måste du först ansluta den till bergvärme, vilket ofta kräver viss ansträngning och hårt arbete.

I syfte att fastställa en bergvärme, måste du skapa en serie rör genom vilket frostskyddsmedel kan skjutas. Du måste gräva djupt nog för att komma till den termiska lagret av jorden, även under kalla perioder, så kontrollera med din kommun om detta och diskutera frost nivåer, vilket kan vara djupare än de flesta förväntar sig. Gräva hålet enligt planen för bergvärme, antingen med direktexpansion, en vertikal metod, eller den horisontella metoden, beroende på vad du vill.

Du kan sedan lägga ner rören för din värmekälla. Använd PVC-rör och kopplingar, och se till att ändarna på lämpligt stängda. Du bör sedan köra dessa rör tillbaka mot huset. Rören bör vara så rak som möjligt tills du kommer till huset, inte att förglömma att du måste dra din frostskyddsmedel upp från jorden, vilket kan vara en insats för en värmepump. När du är nära huset, stoppa och ta rören upp till ytan. Du kommer att lägga dina kompressorer och kondensorer där.

Använda instruktionerna med värmepumpen, ordna kompressorn och kondensorn enligt flödet av frostskyddsmedel. Dessa rör måste sedan anslutas till värmepumpen med elektriska ledningar. Värmepumpen tar värme som omvandlas från kompressorn, och sedan använda detta för att driva huset. Använd elektriska ledningar med en fast isolering, och lägg den i fler små PVC-rör för att skydda den från atmosfären. Anslut den andra änden till värmepumpen, säkra anslutningar genom att ta bort eventuellt överskott ledningar.

När du är klar kan du börja köra värmepumpen. Anslutningarna bör alla vara tätt nog att strömmen kan passera mellan dem utan att det släpps någon annanstans, så kör värmepumpen de första gångerna är ett experiment. När du är nöjd att värmepumpen fungerar korrekt, kan du använda den för att regelbundet driva ditt hem.