hur man ändrar ett badrum vent

Steg 1: Ström på

Steg 2: Lossa upp

Steg 3: Lokalisera

Steg 4: blåsaren

Steg 5: drar ut

Steg 6: Installation

Steg 7: Ström på

Badrum-vent håller badrummet fri från all dålig lukt och fukt. De hjälper till att ta bort fukt och hjälper till att kontrollera mögel. Dessa ventiler arbetar genom att bara ta bort luft från badrum och kastar det utanför genom fönstret, där den kan ventileras på ett säkert sätt. Men kan det inte fungerar ibland, så att dålig lukt att bygga upp i huset. Således, att ersätta dessa badrum ventiler är inte en svår process. Se till att bära en mask, i händelse av känslighet för alla typer av allergier eller damm.

Den första grundläggande steget är att stänga av strömmen till ventilations vid huvudkrets rutan.

Lossa upp ventilations grillen med hjälp av en trappstege för att nå ventilen. Några av ventilerna kan kräva skruvarna tas bort som rymmer upp ventilations grillen. Se till att ventilations är att hålla upp, medan ta bort skruvarna. När de tas bort, kommer det att falla på sidan, lägga ner genom att ta bort den från monteringsdosan.

Leta reda på modellnumret av ventilationsmotorn. Sedan med hjälp av en butik vac, rensa ut allt damm från ventilations. Se till att ventilations är ren och fri från all smuts. Leta upp modellnummer gallret och hitta en ersättare motor för det. Vanligtvis baksidan av motorn består av modellnamnet och antal, så det skulle vara den bästa platsen att hitta den.

Nästa steg som måste utföras är att dra från fläkten röret. På de flesta av de äldre modellerna, skulle fläkten vara säkrad med en skruv, medan de nya är, krävs det enda att göra är att dra dem.

Sedan är det bara koppla bort motorn från eluttaget direkt i ventilen och ta bort motorn från huset. Få tag på en skruvmejsel för att avlägsna motorn, om så erfordras.

Nästa steg för att utföra är installationen av den nya motorn. Fäst den på rätt plats med skruvar, beroende på vilken typ av fläkt modell det är. Sedan är det bara att koppla in motorn i ventilationsutloppet och fäst fläkten tillbaka.

Slutligen slå på strömmen till kretsen rutan och slå på ventilationsbrytaren för att kontrollera om ventilen fungerar som den ska eller inte.

Där går med byte av badrum vent. Detta visar att arbetet med att ändra badrummet vent är inte alls svårt, och tar mindre än tio minuter eller så för att slutföra hela processen att ersätta badrum-vent. Dessa badrum ventilationsöppningarna består vanligen av en motor samt ram, där ledningsdragningen sker vilket leder till en strömkälla. Således följer alla steg som nämns ovan, för att hålla badrummet fräsch och ren och väggar torr.