Hur konvertera en rv till en resande man grotta

Konvertera en RV i en Traveling Man Cave

media Systems

underhållning val

Drycker

andra Additions

För vissa män, är en man grotta en flyktväg från deras dagliga liv, en plats de kan gå för att komma bort från sina familjer och lossa bältet. De kan titta på TV, lyssna på musik, dricka öl, bygga modeller eller delta i valfritt antal aktiviteter utan barnen eller frun runt. En man grotta kan vara ett rum i källaren, vinden eller garage, eller ett skyddsrum eller lagring skjul.

En annan möjlighet adderar mobilitet till mixen. Genom att omvandla en RV till en man grotta, kan man få sin integritet och ta den till gatorna. Besöker vänner, ta väg resor eller gå till en baklucka parti kommer att vara möjligt med din resande man grotta.

Förutsatt att du redan äger en RV, kan du konvertera den till mannen grotta dina drömmar. Varje människa har sin egen uppfattning om vad resande man grotta bör omfatta, men du förmodligen vill överväga några av följande alternativ.

En resande man grotta bör förses med en halv stor plasmaskärm eller HDTV. När det gäller tv-apparater är berörda, ju större desto bättre. För att få de mest olika medan camping i din resa grotta, installera en mobil parabolantenn på taket av RV. Glöm inte DVD / CD-spelare.

Många underhållningssystem kan spela DVD-skivor och CD-skivor och har även en USB-anslutning för att visa Internet på den stora skärmen. På tal om Internet, se till att du inkluderar en trådlös Internet-anslutning i mixen. Sist men inte minst, installera några högkvalitativa högtalare så att mediacentret låter lika bra som det ser ut.

Utrusta din RV med alla DVD-skivor, CD-skivor och andra format som är kompatibla med systemet. Med Internet, kan du ladda ner precis vad som helst.

Överväga att installera en kran och fat setup i ditt resande man grotta. Finns det något bättre sätt att njuta av din underhållning val än att smutta på en frostig öl medan du gör? Tillsammans med fatet kylaren, tillsätt en bärbar kylskåp för att lagra några mellanmål.

Att underhålla i stil, lägga till en spritskåp. Håll färsk blandare i en av kylarna och lager skåpet med ett sortiment av klara och färgade sprit.

Övriga poster som ska ingå i din resa man grotta kan innehålla följande: en portabel grill för tailgate parterna, en bekväm säng för de gånger du behöver för att ta en paus eller inte bör köra, och ett sortiment av sportutrustning. Var noga med att hålla massor av kol och tändvätska till hands, en extra uppsättning av lakan och en verktygslåda, i fall något behöver lagas.

Med lite planering och en hel del pengar, kommer omvandlingen av en RV i en resande man grotta vara roligt. När du fylla på med allt du behöver för en bra tid, ut på vägarna och vara centrum för verksamheten överallt.