hur du vill visa dekorativt glas

Rama

I framför ett fönster

Som Tile

På en tråd

I en hållare

Dekorativa Glas är en mycket vacker och speciell gåva att ge någon, men det är också mycket känslig. Många vill veta hur de på ett säkert sätt kan visa dekorativa glas för att visa upp all sin skönhet samtidigt hålla den säker.

Metoden i displayen kommer att variera beroende på vilken typ av dekorativt glas objekt du har. Till exempel ett målat glas fönster kan hängas framför ett fönster, kan en modell gjord av glas måste sättas på ett bord.

Om dekorativt glas är en bit av planglas då kan du helt enkelt få på väggen. Placera dekorativa glas i en ram kommer att göra det möjligt att hänga den på en vägg. Detta kommer också att skydda den från väder och vind och det kan visas på samma sätt som alla andra konstverk i ditt hem. Inramning glaset vara att föredra om du har dekorativa glas utan ett hål i.

Att sätta dekorativa glas framför ett fönster är perfekt om det är transparent och tillåter ljuset att lysa igenom. Ljus skiner genom färgade glas ser fantastiskt mot väggen. För att möjliggöra detta det idealiskt måste finnas något sätt att hänga glas upp. Om det finns ett hål eller någon form av ram så ska du kunna hänga detta på ditt fönster.

Enkelt hammare en liten spik eller krok i trä fönsterkarmen eller väggen ovanför fönstret. Hänga tråden över kroken och tillåta glaset att hänga ner.

Vissa dekorativa glasbitar kan användas som brickor, dessa kan fästas på väggen med kakelfix och används för att skapa fina mönster. Detta är ett bra sätt att unikt ändra utseendet på ditt kök eller badrum. Detta är endast lämpligt om du har köpt dekorativa glas kakel.

Det ser ofta bra om man blandar dessa plattor med andra typer av kakel för att skapa en kontrast. Använda färgglada dekorativa plattor tillsammans med vitt kakel ofta fungerar mycket bra.

Den enklaste metoden för att visa dekorativa glaskonst arbete genom att skruva i en liten krok, eller hamra på en liten spik i väggen. Du kan sedan avbryta dekorativa glas från en tråd och hänga den från kroken. Justera längden på kabeln så att det hänger på en annan position i fönstret.

Om du har ett äldre hus med en bild skena då en tråd kan också användas för att hålla en dekorativ glas konstverk. I stället för att hamra på en spik du behöver bara ansluta den över en av tavelkrokar du redan har.

Det finns gott om dekorativa glashållare finns, dessa håller glaset och kan sedan placeras på en plan yta såsom ett bord. Dessa hållare är lämpliga för alla typer av dekorativa glas och om de placeras vid ett fönster kommer fortfarande att ljuset att strömma igenom. Detta kan inte vara idé LIF du har små barn i ditt hus som de skulle kunna slå ner glaset.