hur man ska täcka mesh band med en päls faner gips

Steg 1 – Rengör

Steg 2 – Tillämpa Plaster

Steg 3 – Sand

Täcker mesh band med faner gips är ett riktigt enkelt sätt att täcka upp och fortfarande att det ser bra att måla. Om du gör ett projekt och behöver arbeta med faner gips, finns det några saker som du kommer att vilja ha i åtanke. Här är en snabbguide som kan hjälpa dig genom processen.

Innan gips ansökan, se till att rensa bort området. Var noga med att inte få mesh band för blött, du bara vill att det ska vara rent och lite fuktig, så att plåstret fäster.

Använd en gummiflytspackel att tillämpa gips området ovanför mesh band. Sedan sprida det jämnt över området och låta det torka i 24 till 48 timmar.

Nu när gips har tillämpats, måste du slipa området. Även om du kan använda en bit av sandpapper i sig för att göra detta, kan du också överväga att använda en slipmaskin för att hjälpa dig. Jämnt sand hela området och se till att den är smidig och inte längre förhöjda där du arbetade.