hur man rengör astroturf

Och mögel

oljefläckar

krossad Utseende

återkommande Stains

AstroTurf gjorde sin 1965 debut i Astrodome, utlåning konstgräs look-a-like sitt namn. Tyvärr är Posas visning ganska lite annorlunda än långväga stadion vyer. Med all missbruk AstroTurf tenderar att uthärda, är helt nödvändigt rengöring. Den olefin som skapar AstroTurf är ganska motståndskraftig men inte har några problemområden. I allmänhet försöker alltid kemiska produkter på en liten, diskret plats ifall reaktion.

Mögel och mjöldagg är inte stora problem för Astroturf grund av olefin är mögel och mögel resistent. Däremot kan mögel och mjöldagg problem uppstår i stöd av mattor. Detta gäller särskilt för områden runt pooler, badtunnor, eller avslöjats regniga platser. Om frågor börjar, försök att utsätta mattan för direkt solljus. Solljuset kan ofta döda problemet innan det blir fullt utvecklad. Om direkt solljus är inte ett alternativ, en mild blekmedel lösning (en del blekmedel till 2 delar vatten) kan hjälpa. Om lukten har blivit extremt, te-tree olja och kanel oljor är både anti-svamp och kan sprutas på området. Upprepade behandlingar varje dag i 10 dagar för att eliminera de flesta frågor.

Om mögel förekommer regelbundet, kontrollera att vara säker på vattnet inte sammanslagning under AstroTurf. Dränering kan behöva installeras i stillastående vatten är den underliggande emissionen. Stöd av AstroTurf är vatten och mögel resistent, men det kan inte brottas med konstant fuktighet.

Även AstroTurf är nästan helt smutsavstötande, något om olefin verkligen håller fast vid oljebaserade fläckar. För någon som har ljusa AstroTurf är talande grå utseende troligen resultatet av oljig återstod. För att ta bort fläckar som är fet, diskmedel appliceras med en gammal tandborste och sköljdes med en trädgårdsslang (om utanför) fungerar bäst. För invändig rengöring, använd diskmedel och skölj noggrant. En våt-torrdammsugare kan verkligen bidra till att ta bort så mycket vatten som möjligt liksom varje laden smuts.

Krossning är svårt att fixa. Men ju mer de krossade fibrerna sugits värre blir de. Sopning med en kvast är ett mycket bättre alternativ, även om detta inte är lika effektiv. När olefin fibrer har blivit krossade, kommer de aldrig helt återgå till det normala. Med hjälp av en nyckel eller kreditkort för att kraftfullt arbeta mot strömmen kan också bidra till att “fluff upp” krossade AstroTurf.

Ofta med AstroTurf det visas fläcken har tagits bort, bara för att dyka upp igen strax efter det torkar. Detta beror på basen av fibrer torkning innan spetsarna. Som tips är att torka, rättar smuts ner till botten av fibrerna och fläcken visas igen. Istället för att initialt rengöring med våta produkter, dammsuga området två gånger med vakuum på den högsta mattan inställningen. Detta kommer förhoppningsvis att dra all lös smuts från området och hålla städare fungerar. En våt / torr vakuum kan också bidra avsevärt för att suga upp det smutsiga vattnet från mattan uppbackning och bas innan mattan kan torka och bli talande tittar igen.