hur man bygger en utomhusduschvägg för din rv utomhusdusch

Steg 1 – Konstruera ram av din Outdoor Toalett

Steg 2 – Installera Gardiner

Steg 3 – Att sätta ihop Frame

Steg 4 – Använda trädgården filterduk

Steg 5 – Enclosure Ändringar

Steg 6 – Förvara RV Duschområde

En utomhus duschvägg för din RV utomhusdusch kan köpas från alla utomhus detaljhandel eller camping butik. Dessa kapslingar är lätt tillgängliga i en mängd olika som sträcker sig från pop till fällbara, eller så kan du alltid bygga din egen utomhus duschvägg. Det är relativt enkelt och kräver inte mycket expertis. Du kan följa några enkla steg för att bygga din egen låda.

Första steget är att bygga en kvadrat med fyra av 4 fot (du kan justera storleken på dina behov) för detta måste du skära upp PVC-rör på fyra fötter längd sammanfoga dem med hjälp av tre sätt armbåge presenningar. Detta är din grundläggande ram, nu upprepa proceduren och göra en annan ruta med samma dimensioner för överdel. Skär ut fyra sex fot längder av PVC-rör, dessa kommer för vertikalstöden.

Ring en av rutorna du just konstruerade med regn ringar. Plocka en med det tredje hålet av armbågen presenning vänd nedåt. bifoga då gardinerna. Om du inte vill investera i duschdraperier kan du helt enkelt använda plastark och använda verktyget sladden hänga den från hyllan.

När du har ringat PVC ram är det dags att sätta ihop. Använd de vertikala längder och koppla ihop de två rutor som tillsammans bildar en liten låda. Detta kommer att vara din utomhus duschvägg

Köpa en fyra av fyra bit trädgård filterduk och placera den på golvet där du konfigurerar hölje. Det kommer att bidra till att tömma ut vattnet och skydda dina fötter från lera, är det helt frivilligt, istället för att använda tyget kan du helt enkelt placera din inhägnad i en gräsbevuxen plåster eller på en sten för att förhindra att dina fötter från att bli smutsig

Du kan ändra ovannämnda designen genom att bara bygga kronan ringen av inneslutningen och hänga den från bagagehyllan. Du kan använda löstagbara hängande ringar för att hålla den på plats. För detta kan du helt enkelt använda en robust hula-hoop och ring en gardin runt den istället för att använda en PVC-rör struktur, då kan du hänga den från bagagehyllan.

PVC-rör som du sätter ihop kan dekonstrueras och lagras i bagagehylla. Bara ta ut de vertikala stöden och linda det hela inom gardiner och lagra på toppen av din RV. Det är lätt att sätta ihop tillbaka och en ekonomisk lösning. Du kan också köpa en förvaringsbox camping dusch och placera dem i lådan för att skydda mot väder och vind. Låt gardinerna torka innan du lagra dem eller de kan förvärva mögel.