hur man skär plåt takläggning

Steg 1 Ställa in Skär Stand

Steg 2 Fastsättning hästen Stand

Steg 3 Skär

Steg 4 Cutting Låsen

Steg 5- Färdigställande

Tak av bladmetall används för att göra tak i snöiga områden eftersom metallen är en god ledare såväl som en god radiator av värme. Stål metall tak är också mycket tålig och billig. Bergsområden har en ökande efterfrågan på stål plåttak, men professionella installatörer är knappa. Därför är det viktigt att lära sig lite om stål plåttak skärning. Detta material är bäst för att göra ett skjul tak för att hantera snöfall problem.

Först av allt, ta en häst ställ och justera det på ett sådant sätt att det kan stödja och fästa långa metall takpaneler. Justera den i mitten av området, så att det finns mer utrymme kvar för arbete.

Ta metall takpanelen och sätta den på hästen montern. Bromsa, som förekommer vid sidan av hästen stå, så att metall takpanelen låses på plats och skulle inte röra sig samtidigt som man skär. Före skärning, utöva nödvändiga försiktighetsåtgärder för att undvika småsår, som kan orsakas av felaktig hantering. Detta inkluderar att bära långa läderhandskar, skyddsglasögon för ögonskydd, och redskap för kroppsskydd.

Nu är det dags för automatstål plåttak. Ta snickarpenna och markera en rak linje på plåttaket panelen. Detta gör att du kan skära i en rak linje, vilket minskar risken för bristfällig skärning. Ta en tenn klipp och skär plåttaket panel. Skära metall takpanelen är inte ett lätt jobb. Det kräver en hel del styrka. Om det inte är möjligt att skära den helt med tenn snips, böj upp och ner för att dela upp den i två. Tenn snips tillåter fin och rak kapning utan att skada den galvaniserade ytan av metall takpanelen. Om den galvaniserade ytan är skadad, metall rostar mycket snabbt och behöver bytas ut.

Nu måste vi skära lås med hjälp av en knivskarp kniv. Du måste skära metall takpanelen i vinkel så att låsen kan justeras. Lutningen kan spärrarna passar perfekt. Använd en kniv som är mycket stark och skarp för att möjliggöra jämn skärning. Lås är av två typer: en enkel eller dubbel lås. En enda lås är ett där hela låset är avskuren från en sida. En dubbel lås har en rektangel formad liten bit som skärs, lämnar två spärrarna över och under i perfekt linje. Ena sidan framställes först för att göra processen lätt hanterbara. Skär ett enda lås som utnyttjar en sida. Gör en dubbel låsa siffra på den andra sidan, vilket resulterar i en spärr liknande form utskjutande utåt, så att den kan böjas runt ribban. Använd extra försiktighet vid utförandet av detta förfarande, något misstag kan leda till material och tid slöseri. Den viktigaste delen av en stål plåttak är den övre galvaniserad yta. Under hela förfarandet bör det finnas en betoning på att hålla den skyddad. Fel skär skulle leda till en naken yta utan skydd som riskerar att rosta bort.

Efter taket skärs och justeras, är det sista steget för att tillhandahålla ett skyddsskikt till nyskuren taket. Layer taket med hög kvalitet glans färg så att taket skyddas längre. Måla taket läggs oerhört till skönheten i huset.