hur man skär onyx plattor utan flis

Steg 1 – Förberedelser Cut

Steg 2 – Sågning din Onyx plattor

Onyx plattor brukar anses av vissa vara bland de mest attraktiva av alla dekorativa plattor. Till viss del beror detta på att de är gjorda av marmor, och eftersom marmor är skör och sårbar för flisning vid skärs, kan onyx plattor vara ganska svårt att klippa. Här hittar du information som hjälper dig att sänka dina onyx plattor med liten eller ingen flis eller bryta.

Använd en penna och rak kant för att göra en linje som du kan följa med din sågklingan. Bära ett par glasögon eller skyddsglasögon för att skydda ögonen från flygande partiklar. Undersök vattenbassängen på våt såg. Utan tillräcklig tillgång på vatten när du skär igenom det hårda hartset och marmor av din sida vid sida, kan din sågklinga överhettas, bränna sina tänder, och förstöra bladets humör.

När du börjar du såga, rada upp sågbladet med linjen du ritade. Tryck sågen långsamt längs kakel, efter linjen. Undvik att använda mer än ett lätt tryck för att driva sågen. Annars kan du orsaka flis eller bryta av plattan.