hur man skär korrugerad metall sidospår

Steg 1 – Skärlängs

Steg 2 – skär igenom Korrugeringar

Steg 3 – Skär med endast handverktyg

Gör ett bra jobb med att skära korrugerad metall sidospår är helt beroende av de verktyg du använder för jobbet. Om du använder fel verktyg din nedskärningar kan vara slarviga tittar och felaktig och kommer att orsaka er mer stress än nödvändigt. Att använda rätt verktyg för att göra jobbet kommer att göra det enkelt.

Att skära korrugerad metall sidospår på längden eller med korrugeringen kan du helt enkelt använda en uppsättning av elektriska saxar för att göra jobbet. Det kommer inte finnas någon svårighet eftersom du skär med korn av korrugeringen och kan även använda dem som guider i vissa fall.

En skärande cirkelsåg kommer att göra jobbet att skära korrugerad metall mycket bra även om du skär mot strömmen eller över korrugeringarna. Det kommer att göra att skära metall precis som att skära trä acceptera att bullret kommer att bli mycket större. Använd alltid korrekt skyddsutrustning

Om du arbetar på en plats som inte har en färdig strömförsörjning för elverktyg kan du fortfarande skära korrugerad plåt med hjälp av handverktyg som en mattkniv och tång. Med brukskniv kan du poäng metallen längs snittlinjen ganska djupt och sedan bryta korrugerad plåt av vid skåran med en tång.