hur man skär in dina skiffer bältros

Vid byte eller reparation av skiffer bältros kan det vara nödvändigt att skära in i skiffer för att få en exakt passning i den vänstra av den skadade shingle.Cutting skiffer utrymmet är också nödvändigt när man lägger till ett nytt skiffer spåntaket eftersom den slutliga singel i varje horisontell linje måste kapas för att passa.

Att veta hur man skär in dina skiffer bältros kommer att hjälpa dig att ta arbete i egna händer.

Var försiktig

Cutting en skiffer singel är en knepig jobb som måste utföras noggrant med rätt verktyg och ett visst mått av tålamod. Detta beror på det faktum att skiffer lätt bryts, flisas eller sprucken vid felaktig hantering.

Regelbundna skärredskap kommer att bli svårt med skiffer bältros. Korrekt verktyg för att skära skiffer är en murad blad. Om du inte är bekväm att hantera detta verktyg, prova en såg.

Om du upptäcker att du bryter alltför många ersättnings bältros, tveka inte att ta skiffer bältros i ett hem förbättring butik för att få dem att minska professionellt. Skiffer, trots allt, är dyra, spröda och svåra att skära. Inte alla gör-det-självaren kommer att få det rätt. Var noga med att ta dina mått till butiken med dig.