hur man skapar riktig tegelsten uteplats dränering

En tegelsten uteplats kan vara en härlig tillägg till någon bakgård tills det översvämningar och skift. Vad du behöver är att veta hur man skapar riktig tegelsten uteplats dränering innan du ens lägga första tegel. Utan fungerande dränering din uteplats kan se ut som en berg-och dalbana med den första tina. Denna guide visar dig hur du installerar korrekt tegel uteplats dränering innan du sätter i uteplats.

Du kommer behöva

Steg 1 – Placering

Bestäm var du vill placera din nya uteplats. Om du planerar att placera din uteplats nära huset du vill vara säker på att det lutar en aning bort från huset. En bra regel att följa är en ½-tums lutning per 9 fötter uteplats. Det innebär att om din uteplats är 9 fot lång tid det kommer att behöva ½ tum lägre på sidan bort från huset. Om du väljer att bygga längre bort från huset och marken är platt du kommer fortfarande att behöva lägga till att svag lutning från huset till uteplats.

Steg två – Mät upp och markera platsen för Patio

Du kan använda trä stavar och snöre för att göra en grov markering av var du kommer att lägga uteplats. Detta kommer också att hjälpa dig att visualisera hur det kommer att se ut på den plats du har valt när det är gjort.

Steg 3 – Handla

Att skapa en fungerande dränering för din tegel uteplats du kommer att behöva köpa mer än bara tegelstenar. Du behöver kisel sand. Kisel sand kommer i 55 pund påsar och varje påse kommer att omfatta 125 kubikfot.

Grus vanligen köps av den kubiska varvet så måste du multiplicera storleken på din uteplats by.037 att få tillräckligt med grus.

Kalksten kommer i en 55 pund påse som sanden så att du kommer att behöva lika mycket till sanden.

Asfaltläggare dela helt enkelt ytor av din nya uteplats av storleken på en sten.

Steg 4 – Framställning

Du måste börja med att gräva det område du vill placera din uteplats i cirka 4 inches. Se till att lutningen på marken som du gräva ut. När det har grävts och planade lägga grus och använda en kratta för att jämna ut och jämna ut den. Gruset kommer att tillåta vattnet att sippra ner till marken för dränering. Efter gruset du kommer att lägga till kalksten och släta ut den så att den är jämn över grus. När kalksten är även lägger sanden och släta ut också. Kalksten och sand hjälp för att stabilisera uteplats och kommer också att förhindra ogräs.

Steg 5 – Lägg Brick

Du kommer att vilja tegelstenar för att passa fint och ordentligt tillsammans så att du kommer att behöva använda gummiklubba för att knacka dem så att de är täta.

Steg 6 – Avsluta

När alla brickor läggs måste du strö mer sand i sprickor och springor och med hjälp av en kvast, sopa det hela så det stannar i några hål kvar mellan gatstenar.