hur man skapar extra bostadsyta i din vind

Som pedagog och professionell frilansande skribent, har Laurie Bloomfield en magisterexamen i språkutbildning. Hennes publikation portfölj innehåller hundratals artiklar om olika ämnen inklusive hem förbättring, gör det själv-projekt och landskapsarkitektur, liksom finansiering, föräldraskap och utbildning. Hon ger högkvalitativa artiklar som sträcker sig från traditionella till samtida ämnen i både tryckta och digitala format.

Extra utrymme kan ge mer värde och njutning till ditt hem. Medan vindar skiljer sig från hem till hem, finns det några grundläggande tips att tänka på när renovera denna del av huset.

Söka professionell hjälp

Innan någon renoveringsarbeten i vinden, rådgöra med en professionell om eventuella förändringar i strukturen och de tillstånd som krävs för att göra det. Typiska renoveringar till vindar måste ge en minimihöjd och bredd av sju fot, och 70 kvadratfot golvyta.

Öka din Space

Vindar i allmänhet inte erbjuder en hel del golvyta och takhöjd. Du kan öka utrymmet i din vind genom tillsats av en vindskupa, som är en fönsterkonstruktion som sticker ut från taklutningen för att ge mer utrymme utrymme på vinden. Takkupor varierar i storlek, så bestämma vilken som fungerar bäst för dig och din befintliga strukturen. Vid beslut om fönster för vinden, leta efter energieffektiva produkter som hjälper dig att spara på din månatliga kostnader för allmännyttiga tjänster.

Plan för Support

Oanvända vindar brukar inte ge det stöd som behövs för allmänt bruk. Du kommer antagligen att lägga golvstöden för att göra utrymmet ljudet. Var noga med att kontakta en professionell för att se till att din nya utrymmet kommer att uppfylla byggnormer för dig område.

Välj din Tillgång

Du måste bestämma hur du planerar att få tillgång till vindsutrymmet. Även en liten trappa kräver tillräckligt med utrymme för att klättra dem säkert. En arkitekt eller byggnadsingenjör kommer att kunna ge dig de råd du behöver för att följa byggnormer. För att säkert använda trapporna, överväga att installera ett fönster nära toppen för att se varje steg klart.

Bli organiserad

Bestäm hur du ska använda din nya vindsutrymme och organisera det därefter. En välorganiserad rum kommer att hålla dig från att slösa något utrymme och göra rummet trevligare. Väl utformade vägghyllor kan ge dig det utrymme du behöver för att lagra dina tillhörigheter. Det finns också många möbler som dubbla som förvaringsfack. Från under-sängen lådor till lagring ottomaner, det finns ett brett utbud av produkter som du kan använda för att hålla din vindsutrymmet organiserad.

Bestäm din Nödutgång plan

Din vinden ligger på den högsta punkten i ditt hem och kommer att behöva erbjuda ett sätt att fly i händelse av en nödsituation. Bestämma den bästa vägen för en nödutgång. Det finns många pålitliga säkerhetsprodukter som kan erbjuda dig en trygg och säker ut genom ett vindsfönster. Om du väljer att använda en av dessa produkter se till att hålla den på en plats som är lättillgänglig.

Styra Fukt

Din nya utrymmet kan lätt skadas av fukt och vatten. Innan du börjar lägga till väggar och golv, se till att taket är korrekt installerad och att du har den nödvändiga barriär för att förhindra tak vatten från att komma in nya utrymme.

Hantera Temperatur

För att hålla din vindsutrymmet roligt, måste du kontrollera lufttemperaturen. Du kan välja mellan att utvidga den aktuella värme- och kylsystem eller med hjälp av en bärbar enhet. Golvvärme är ett effektivt sätt att göra din vind bekväm, men du kommer att behöva få råd från en professionell om att installera det på rätt sätt. Om du väljer att använda en portabel enhet, se till att produkten uppfyller säkerhetsnormer.