hur man ska täcka ett laminat kakel

Steg 1 – Förbered Surface Korrekt

Steg 2 – Att välja en medium för att täcka dina Laminat

Kakel

Tapet

Måla

Steg 3 – Färdigställande

Om du vill täcka ett laminat kakel i köket, är det viktigt att se till att laminatet är stabil och säker. Om laminatet peeling eller sprucken, du vill ta bort laminatet i stället för att täcka den med ett annat medium.

Börja med att tvätta laminat kakel området noggrant med varmt vatten och en svamp (du kanske vill använda enkel diskmedel för att ta bort fläckar om det behövs). När detta är är ren och torr, tillämpa en deglossing agent eller thinner med en 3 tums borst pensel, beroende på laminatytan,. Efter laminatet helt torkat, kan du använda sandpapper eller en slipmaskin för att gå över ytan om det är ett texturerat laminat eller inte helt slät. Om du planerar att måla över laminatet och det är redan en slät yta som är lämplig för färg, slipning laminatet är inte nödvändigt.

Vid denna punkt kommer du vill förbereda dina verktyg och material för beroende medellång du väljer att täcka laminat kakel.

Efter mediet du har valt att täcka din laminat har tillämpats och noggrant ställa in eller torkade kanske du vill tvätta bort eventuellt kvarvarande skräp. Det kan också finnas behöva tillämpa touch-ups för att måla om du det är vad du väljer att täcka laminat.