hur man rengör polyuretanlim från huden

Steg 1 – Applicera din Mineral Spirits

Steg 2 – Lägg till din Pimp Tvål

Om polyuretanlim har kommit i kontakt med huden, kanske du undrar hur man rengör om off. Med några vanliga hushållsartiklar, kan få polyuretanlim av huden vara en enkel, stressfri företag.

Börja med att använda en tvättlapp att kraftfullt skrubba smittade området med lacknafta. När området har tillräckligt skurat, skölj den under en kran. Du kanske vill upprepa denna process en gång eller två gånger innan du fortsätter med nästa steg.

Efter sköljning av dina lacknafta, kommer du att vara redo att tillämpa din pimpsten tvål. Använda antingen handen eller en ren tvättlapp, skrubba smittade området med en bar av pimpsten tvål. Fortsätt med detta tills polyuretanlim börjar lossna, varefter du kommer att kunna plocka bort något lossade bitar av lim med händerna.

När alla limmet har framgångsrikt rensas från din hud, skölj av pimpsten tvål, sedan försiktigt inspektera huden. Skulle du hitta några hittills oupptäckta lim insättningar, upprepa steg 1 och 2.