hur man rengör en aluminium bjälklaget

Steg 1 – Förbered

Steg 2 – Clean

Steg 3 – Skölj

Rengöring aluminium bjälklaget är inte en svår sak att göra. Här är några material som du behöver, tillsammans med några snabba steg som kan hjälpa dig genom processen.

Börja med en stege för att nå aluminium bjälklaget. Använd slangen att spraya bjälklaget och få hela ytan våt så att du kan rengöra.

Nu när bjälklaget är våt, kan du använda rengöringsdynan att torka av aluminium med hjälp av aluminium renare. Du kan titta på hemlagad rengöringsmedel eller välja att köpa en. Torka bjälklaget med renare, med en mjuk borste för områden som behöver vara rensat mer. Tillåta några fläckar i blöt som behöver det.

När du är klar rengöring, kan du skölja av tvål med slangen. Låt bjälklaget torka och kontrollera när den har att se om något behöver rengöras igen. Om så är fallet, upprepa steg. När du är klar och allt har torkat, kan du titta på beläggning eller försegling av aluminium bjälklaget. Beroende på vilken typ av klimatet du bor i samt hur gammal aluminium är, kan det vara smart att skydda den.