hur man konstruerar studsmatta nät för säker hoppning

Steg 1 – Mät studsmatta

Steg 2 – Sy Nät

Steg 3 – Gör studsmatta Område

Steg 4 – Förbered polackerna

Steg 5 – Installera studsmatta Nets

En studsmatta är bra motion, och en hel del kul, men det kan också vara farligt, vilket gör studsmatta nät en viktig del av säkerheten. Med studsmatta nät på plats, förhindrar de någon inifrån falla ut och bli sårad. Köpa studsmatta nät kan kosta en hel del pengar, men artikeln nedan visar hur man gör dem.

För att skapa studsmatta nät, måste du bestämma storleken på studsmattan. Tape ena änden av måttbandet till kanten av studsmattan och sedan dra den hela vägen runt. Tillsätt flera inches till mätningen. Du måste också bestämma hur lång den trampolin nät behöver vara. Höjden på studsmatta nät bör vara cirka 10 eller 12 fot. Denna höjd kräver två till fyra kurser nylonnät.

Sprid ut varje nät. Var noga med att inte trassla näten. Välj ett nät till att börja med och sedan dra en annan netto tills det är på kanten av den första. Överlappa kanten av en tum. Gör detta med varje nät, inklusive nät som går på toppen av den första kursen, för att göra höjd du väljer. Klipp ut längder av nylonlina till cirka 2-inches lång. Trä en bit i mitten, botten och toppen av varje panel, för att ansluta dem, och sedan knut varje bit två gånger. Placera inte någon sladd på ändarna av nät. Placera en annan pjäs på en vinkel från ett hål på en netto till ett hål på nästa nät. Gör detta för varje hål, omväxlande från nätet till nätet, för att skapa ett “X” mönster. Fortsätta längs den hela längden på nätet och för varje panel.

Sy kardborreband längs längden av varje öppen ände. Kardborrebanden tätningar båda ändarna av trampolin netto tillsammans. Tråd en metallring genom toppen av nätet var 4-fötter.

För trampolin nät för att vara effektiva, de behöver en plats att koppla på. Borra ett hål genom varje aluminiumstolpen upptill. Trä klämman genom hålet. Tänk på att du kommer att behöva en pol för varje 4 fot.

Trampolin själv kommer att användas för att guida dig till rätt installera trampolin nät. Du vill en post för varje 4-fotdel. Använd måttband och sprayfärg för att markera dessa avsnitt. Placera en aluminiumstolpen vid var och en av dessa fläckar, och sedan hamra den på plats med hammare till ett djup av 1-fot och 6-inches. Se till att kroken är vänd i trampolin. Hänga nätet genom att placera ringen genom kroken, och sedan snäppa kroken stängd. Placera buntband runt aluminium stolpar och nät för att säkra trampolin nät.