hur man gräver en staketstolpe hål

Steg 1: Använd Post Hole Digger

Steg 2: Använd Gas Powered Auger

En av de uppgifter som ingår i installationen av ett staket är att gräva en staketstolpe hål. Många tror att du behöver ha några tunga utrustning för att gräva ett staket hål post. Dock kommer en manuell post hål digger fungera lika bra som en gasdriven skruv.

Den mest lättillgängliga formen av gräva en staketstolpe hål är att använda en manuell grävare. Detta verktyg är i grunden två handtag med en spak i mitten med konkava blad på slutet av varje inlägg. Att gräva staketstolpe hål, kommer du stå digger rakt och köra den i marken. Stäng bladen och lyft ut den smuts som det tar tag. Som hålet grävs, kommer det att vara i form av en staketstolpe.

En gasdriven skruv har en bit att den står på och arbetar sig ner i marken. Den drivs med en liten gasmotor och kan vara tunga och svåra att hantera när bit börjar i marken. Stå skruven rakt upp och vrid på gasen lite att starta lite. När bit går ner i marken några inches, måste du lyfta upp den för att tömma bladen av smuts. Följ den här proceduren tills staketstolpe hål grävs.