hur man bygger utomhusskåp alar

Steg 1 – Ta Cabinet Mätningar

Steg två – Cut Wood

Steg 3 – Montera Skåp

Steg 4 – Fix Handtag

Att bygga din egen utomhus högtalarlådor är det perfekta sättet att se till att du har kontroll över din utomhus underhållning behov och önskemål. Med en uppsättning av enkla instruktioner, kan du bygga din utomhus skåp själv. Allt du behöver är att få material som tål olika utomhus väder. Trä är den viktigaste byggmaterialet för skåp eftersom det är starkt och lätt tillgänglig också. Träfiberplatta är idealisk för utomhusskåp högtalare.

Ta utomhus högtalare och linje dem på trä, i storlek från de minsta till de största med en 3-tums avstånd mellan dem. Använd pennan för att rita en rektangel runt var och en av högtalarna. Lämna en 3-tums utrymme från kanten av de yttre högtalare som i rektangeln. Disposition hålen för högtalarna också. Ta djupmätningar för den största talare och lägga till en 2-tums ersättning för luftrummet. Den bakre delen har samma mått som den ovan. Beskriva de återstående tre sidorna av skåpet. Sidopanelerna är av samma höjd medan deras bredd justeras i enlighet med den för den största högtalaren. Slutligen, beskriva de övre och nedre delarna av skåpet, som är av samma bredd som de främre och bakre sidor. Lägg 1 ½ inches till bredden av sidopanelerna för att få den totala längden av de övre och nedre paneler.

Ta tabellen såg och utklipp de dragna skåpsektioner, se till att du skär exakt längs blyertsmarkeringar. Använd sticksåg att de beskrivna hål för högtalarna. Gör ett hål genom bakstycket, genom vilken du kommer att ansluta högtalarkabeln. Använd slipmaskin för att jämna ut alla ojämna kanter av skåp bitar.

Plocka upp de utskurna skåp bitar och fäst ihop dem genom att hamra spik genom dem. Montera sidopanelerna mellan de främre och bakre delarna. Borra hål på kanten av den högra sidan av den bakre panelen samt på den intilliggande högra sidopanelen. Rikta in hålen i gångjärnen med de borrade hålen och använda skruvar för att fästa de två panelerna tillsammans. Detta gör det möjligt att öppna baksidan av högtalarskåp.

Ett handtag kommer att se till att du enkelt kan öppna baksidan av din utomhus högtalarlåda. Fäst handtaget på den övre delen av den vänstra sidan av den bakre panelen. Måla hela trä skåp med en färg som matchar din utomhus. Applicera ett tätningsmedel på skåpet för weatherproofing.