hur man bygger tredubbla våningssängar

Steg 1: Skaffa Material för Triple våningssängar

Steg 2: Mät metallstomme

Steg 3: Bygg Wood Ramar

Steg 4: Fäst tvärbalkar för Bed Frame

Steg 5: Placera Madrasser i sängar

Våningssängar tillverkas traditionellt som en bädd på toppen av en annan. Om du har ett behov av ytterligare golvyta i ett rum kan du överväga att bygga en trippel våningssäng som består av tre bäddar ovanpå varandra. Denna artikel kommer att diskutera arbetet med att bygga en trippel våningssäng för ditt hem.

Det bör tydligt noteras och understrykas att om du funderar på att den här gör-det-själv-projekt som du behöver för att bli bekant med säkerhetsstandarder som uttrycks i Consumer Product Safety Commission (CPSC) riktlinjer. En våningssäng som du bygger bör uppfylla dessa standarder med avseende på stabilitet, att användningen av skyddsräcken och andra enheter minska risken för skador eller dödsfall. Att ta sig tid att läsa igenom säkerhetskraven kommer att kraftigt minska risken för att ett barn eller annan älskade kommer fastna på grund av felaktig utformning eller konstruktion.

Till att börja processen att bygga en trippel våningssäng du måste köpa material från ett hem förbättring centrum för sängar. Detta inkluderar 2×4 trä för tvärbalkar och hängslen, 4×4 trä för balkar, konsoler och skruvar som används för att hålla ramen tillsammans liksom vila metallramen inuti.

Du borde gå till en säng och madrass butik för att köpa en bar dubbel säng metallram och madrasser som behövs för sängar.

Använd ett måttband för att mäta metallstomme. Dessa mätningar är grunden för insidan bredden för de tredubbla våningssäng ramar. Du vill tillåta 1/8 till 1/4 av tum all-around träramen för att ge dig ett visst utrymme att ställa in bild inne när träkonstruktioner byggs.

Med mätningarna, påbörja processen med att konstruera trästomme för triple våningssängar. Se till att också ta mätningar som står för utrymme som behövs för ditt barn eller barn som kommer att ockuperar sängar.

Fäst 4×4 balkar med konsoler för att ansluta ändarna till trästolpar. Göra nedskärningar med hjälp av en cirkelsåg för att minska tvärbalkarna för varje nivå av sängen trippel våningssäng, sällskap av konsolerna. Du kommer att borra hål i trä med en borr för att sänka träskruv för att fästa balkarna. Fäst alla nödvändiga hängslen nedanför balkarna för att ge ytterligare stöd.

Använda 2×4 trä för att skapa tvärbalkar i vilka ramarna kommer att placeras. Håll i balkarna för ökad säkerhet och ta metallram och placera dem inuti. Säkra de ramar med åtta små skruvar placerade på toppen och botten av varje sida av ramen.

Med ramarna säkrade inuti sängen, placera madrassen i våningssäng. Se till att du har gjort hänsyn till tjockleken på madrassen vid beräkningen av utrymme som behövs för dina barn.