hur man bygger hörn i trä stödmurar

Steg 1 – Planera ut trä Stödmurar

Steg 2 – Montera Walls

Steg 3 – Tillsätt Timbers

Steg 4 – Avsluta Wall

Om du vill bygga några trä stödmurar, kan du behöva lägga till några hörn till kanten av din anlagda område. Detta är sant för trä stödmurar som kommer att monteras runt blomrabatter eller låda häckar, till exempel, eller för något stort område av landskaps som har en rak kant. Installera ett hörn när man konstruerar en trä stödmur är inte alltför svårt, och du bör kunna klara av att slutföra detta utan alltför stora svårigheter. Om du har rätt utrustning för att installera en trä stödmur, så ska du också kunna passa hörn i den anlagda området utan alltför stora svårigheter.

Det första som du behöver göra är att planera läget och längden på dina stödmurar. Markera dessa på marken med hjälp av ett måttband, och sedan placera en sträng med en pinne längs båda väggarna. Pinnarna ska gå över i utkanten av trädgårdsområdet, och det är där ditt hörn kommer att behöva. Installera en metall inlägg vid kanten av detta hörn.

Gör dina väggar, föra dem så nära varandra som möjligt. Lämna ungefär en fot av trä vid kanten av varje hörn för stora trä stödmurar, och halv fot för mindre väggar. Ta en av de trästolpar som du vill använda för att stödja din timmer, och placera detta i mycket hörn. Du kan behöva placera detta med ett vattenpass. Driva den i djup nog så att den kan stå upprätt av sig själv.

Ta dina timmer stavarna, och utvidga dem till kanten av trästolpe. Du bör sedan skära ner dem tills de rör bara lamellerna på motsatt sida av väggen. Nail lamellerna de relativa sidorna av inlägget, se till att de hålls stadigt på plats. Lägg till minst 2 spikar på varje exemplar av virke för att hålla det tätt vid sidan av stolpen.

Låt träet att bosätta sig i läge över natten, och sedan installera några konsoler mot metall stolpen. Dessa bör hålla metallen mot trästolpe, och sedan sträcker sig på vardera sidan, är fixerad vid lumber genom ett par skruvar. Tillsätt minst tre av dessa konsoler på toppen, mitten och botten av din stödmur. Se till att de hålls ordentligt. När du har lagt till metallfästen, bör du måla trä med ett skikt av vattentätt lack, som täcker alla ytor med minst 2 separata skikt. Lämna det här torka och sedan måla trä för att ge den ett extra skyddsskikt.