hur man bygger en vinbar rack

Steg 1 – Välj en hylla att använda för Bar

Steg 2 – Fäst vinställ

Steg 3 – Fäst Glass hängare

Steg 4 – Sätt på finputsning

Steg 5 – Fyll din Wine Bar

En vinbar kan vara en stor källa till underhållning och samtal inom ett hem. Även om det finns många alternativ där ute på marknaden, kan du enkelt bygga din egen vinbar rack själv. Följ de enkla stegen nedan för att effektivt bygga din egen vinbar rack.

Du kan använda ett befintligt skåp eller hyllsystem som ramen och toppen för din vinbar. Det viktiga är att välja en som gör att du kan sätta en vinställ i botten av det. Du måste också ha gott om utrymme under vinställ för att hänga vinglas, så bestämma höjden och bredden i enlighet därmed. Du kan få nästan alla trä du vill eftersom du kan alltid måla eller bets det. Vid denna punkt, fokusera på form och funktion i stället för fasaden.

Rengör undersidan av hylla som du kommer att använda för vinbaren. Ta bort alla hyllor som kan vara i vägen. Använd fästen och skruvar för att fästa vinställ om det är metall. Använd spik eller lim för trä ställningar. Du måste säkerställa baksidan av vinstället liksom botten så det finns ingen rörelse när flaskorna är på plats.

Fäst vinglas galgar på undersidan av toppen av skåpet. Använder skruvar som inte kommer att peta genom toppen av den hylla. Detta kan vara farligt och ointressant. Om du kan komma undan med att använda lim, kan det vara bättre. Det beror bara på märke på din upphängningssystem.

När du har allt monterat, kan du dekorera baren hur du vill. Du kan måla det, färga den, sätta trimma runt det eller ens nöd det. Överväga att sätta en dekorativ topp på den gjord av kakel eller elegant metall. Arbetet bygger på temat i rummet där baren kommer att bli. För ett rustikt utseende, gå med en trä fläck. För en nautisk tema, överväga släta eller paneler.

Sätt ditt vin, glas och tillbehör i vinbaren. Om du har en stor samling av vin, kan du överväga att sätta en vinkällare någonstans i ditt hus. Du kan också överväga att sätta i en full bar eller öl kylskåp att gå tillsammans med din nya vinbar. Nu, med bara en liten ansträngning, har du den perfekta underhållnings stycke för ditt hem.