hur man bygger en trä köksarbetet bordsskiva

Steg 1 – Hämta Höjd

Steg 2 – Få storlek

Steg 3 – Smooth Wood

Steg 4 – Skruva fast konsolerna

Steg 5 – Placera ett bordsben

Steg 6 – Kontrollera stabilitet i tabellen

Steg 7 – måla tabellen

Steg 8 – Tillämpa vit grundfärg

Steg 9 – Tillämpa akrylfärg

Med en extra arbetsbordet i köket skulle göra matlagning och laga mat om du saknar extra disk utrymme. Numera köper extra köksbord är dyra och det är orimligt om du bara kommer att använda det som ett kök arbetsbord. Här är ett snabbt och enkelt arbetsbordet du kan skapa.

Bestäm höjden du vill att din arbetsbordet skulle vara. Gör det ergonomisk för din längd när du står upp. Detta kommer att vara lätt att för dig att flytta saker till och från fast mot din arbetsbordet. Såg 2×4 timmer styltor enligt mätningen.

Bestäm hur stor du vill att din bordsskiva vara. En rekommenderad storlek skulle vara 2 fot av 4 fot och minst tre fjärdedelar av en tum tjock.

Sand alla trästyckena tills du får en slät yta. Se till att även sand alla sidor och hörn för att undvika splittring under användning. Få dina 8 L-formade metallfästen minst 2 inches lång på varje gren av L.

Skruva varje konsol i varje bordsben. Placera fästet mot slutet av benet, så att böjda delen av fästet är i jämnhöjd med änden av trästycke. Rotera benet 90 grader och skruva i en andra konsol. Gör detta på alla benen. Vänd Bord över på marken.

Placera ett bordsben, hållare änden nedåt, på bordet hörna. Rada upp kanten av benet med kanten av bordsskivan. Håll konsolen ner på bordsskivan och skruva en av skruvarna genom hålet i fästet. Skruva den andra konsolen i bordsskivan.

Vänd över bordet igen. Kontrollera om bordet är tillräckligt stabil känsla för wobbling. Om det finns någon wobbling eller rörelse som skapas av tabellen skruvarna eller konsoler kan vara lös.

Måla tabellen till valfri färg. Det är bäst att använda akrylfärg. Sand hela ytan av bordet från topp till botten. Använd en handhållen vakuum för att avlägsna sågspån.

Måla bordet först med vit grundfärg. Applicera jämnt och tunt på alla ytor. Låt stå tills den är torr för beröring. Det brukar ta ett par timmar att torka, men kommer alltid att bero på tillverkarens rekommendation. Kontrollera etiketten. När torr, upprepa processen. Om primern är alltför tänka eller lite prickig, är det verkligen rekommenderas att upprepa priming. När torr, känner om det finns några mer kärvar. Använd sandpapper för att polera ut dessa områden.

Måla din tabell med akrylfärg eller vattenbaserad färg. Med hjälp av din pensel, applicera färgen på ditt val i ett jämnt lager. Låt det torka lite innan den andra pälsen för att undvika bildandet av luftbubblor på färgskikt. Applicera trä lack att försegla i färg.