hur man beräknar kostnaderna för inre väggpaneler

Steg 1 – Mät Your Wall

Steg 2 – Välj din Panel

Steg 3 – Kostnader för Panel

Steg 4 – Övriga kostnader

Inredning väggpaneler kan lägga till en verklig känsla av klass till alla rum. Numera ser ännu billig paneler bra och verkar vara dyrare än det faktiskt kostar ofta. En del människor föredrar att ha en hel vägg panel medan andra går för antingen TRÄPANEL eller mindre paneler som endast kommer midja hög. Fastställa hur mycket det kostar att panelen en vägg är inte särskilt svårt. Du kan räkna ut kostnaden på bara några minuter med några enkla beräkningar när du vet vilken typ av beklädnad du kommer att använda.

Eftersom kostnaden för inre väggpaneler ges i kvadratfot, kommer du först måste veta hur många kvadratfot beklädnad du kommer att behöva för jobbet. Med måttband, mäta längden och höjden på väggen du vill täcka. Till exempel, det område som du behöver för att täcka kan mäta 15 fot av 10 fot. Multiplicera dem tillsammans för att få den totala ytor av väggen.

Du måste ta bort något område paneler kommer inte att täcka, såsom områden där det kan finnas en dörr i väggen. Mäta höjden och bredden av dörrkarmen i fot. Multiplicera siffran tillsammans och subtrahera från den totala väggytan.

Med TRÄPANEL, där du bara kommer att täcka en del av väggen, mäta längden på väggen och den förväntade höjd TRÄPANEL. Multiplicera 2 siffror tillsammans för att bestämma ytor av wainscoting som du behöver.

Att veta hur mycket inre väggpaneler du kommer att behöva är en bra start på att producera den perfekta paneler projektet. Därefter måste du välja vilken typ av beklädnad som du vill använda i rummet. Snarare än att bara gå för det billigaste paneler, försöka fastställa vilken typ av material bäst passar ditt rum.

Shoppa, att jämföra priser i olika butiker och även online. Du kan hitta stora variationer i priserna mellan olika leverantörer.

När du vet vilken inre väggpaneler som du vill använda, kan du enkelt räkna ut hur mycket det kommer att kosta. Med hjälp av din räknare, multiplicera priset per kvadratfot av paneler med ytor på väggen. Detta kommer att ge dig den totala kostnaden för paneler.

Du bör vara medveten om att kostnaden för den inre väggpaneler i sig är inte allt du sluta betala ut. Det kommer att finnas andra kostnader också. Panelen måste fästas på väggen. Hur du gör det beror helt på vilken typ av inredning väggpaneler du har valt. Du kommer att behöva ta reda på det bästa sättet att fästa paneler sedan titta på kostnaden för material för att utföra uppgiften. Detta skulle kunna omfatta panel spik, lim eller andra föremål som kan användas för att fixera. Räkna ut hur mycket du behöver för jobbet och lägga detta belopp till din totala

Du kan även behöva trimma på väggen, särskilt om de inte är helt fyrkantig. Denna siffra kommer även att omfatta ny bottenplatta. Detta kommer att innebära att välja lämplig klädsel och lägga kostnaden för din totala samt gör det möjligt att kostnaden för vad du behöver för att fästa trim till din inre väggpaneler.

När du är klar, lägga till alla dessa siffror tillsammans för att bestämma den totala kostnaden för din inre väggpaneler.